Mix

Farum og Holte garanterer udvikling.

Alle hold i Farum og Holte tilhører hold-fællesskabet, således at op- og nedrykning mellem de enkelte hold er en mulighed.

En spiller i Farum-Holte kan spille på sit eget niveau og ét niveau over sit eget. På den måde udfordres man hele tiden til at blive bedre. Med de forhåndenværende seniorhold, er der en rød tråd fra kids-niveau til eliteniveau for alle spillere.

  

Hold og Træningstider

Unge mix

Mandag kl. 17:00 - 19:00 - Bybækhallen i Farum

Torsdag kl. 20:00 - 22:00 - Bybækhallen i Farum

Dette hold er for unge fra 16 år og til 25, som har spillet volley i skolen eller lidt i klub. Holdet kommer ud at spille mixkampe, og træningen vil være tilrettelagt sådan at du både får sved på panden, lære volleyteknik og har det sjovt.

Torsdag trænes sammen med "Mix 2 Fælles".

Kontaktperson: Ole Hammer, ole@alfa155.dk

Volley for alle

Mandag kl. 19:00 - 21:00 - Bybækhallen i Farum

Dette hold er for alle voksne, der har lyst til at spille volley. Måske har du børn, der spiller volley, måske syntes du, at det var sjovt i gymnasiet for mange år siden, måske har du spillet i din ungdom men er lidt rusten, måske har du aldrig prøvet men vil gerne finde en motionsform med fokus på socialt samvær? Uanset din baggrund er du varmt velkommen til at prøve dette hold.

Vi træner 1 gang/uge, og til træning laver vi både lette øvelser for at få styr på den grundlæggende teknik samt spiller små kampe. Der er ingen krav til dit niveau eller tidligere erfaring. Du er velkommen til at prøve gratis tre gang, hvorefter du betaler kontingent. Hvis dit niveau viser sig at være for højt ifht. til dette hold, sørger vi selvfølgelig for at finde det rette hold til netop dig.
 
Kontaktperson: Jessica Panke Wagner, mobil: 40190084, mail: jessica@pankehr.com
Træner og : Victoria Rützou-Hjelmkrone, mobil: 50288188, mail: victoria.rutzou@gmail.com

Mix 1

Tirsdag kl. 20:30 - 22:30 - Holte, hal 1
Torsdag kl. 20:00- 22:00 - Bybækhallen i Farum

Kontakt: Ole Hammer, ole@alfa155.dk

Mix 2 fælles 

Torsdag kl. 20:00 - 22:00 - Bybækhallen i Farum

Kontakt: Ole Hammer, ole@alfa155.dk