Klubbens ABC
Betaling
Licens
Shoppen
Kontakt

 

Farum-Holte volley - en kids- og ungdomsklub

Vi er en klub med rigtig mange kids- og ungdomsspillere. Vi har tilmeldte kids- og ungdomshold på stort set alle årgange og er fx en af de volleyklubber som er repræsenteret med flest hold til kidsstævnerne på Sjælland. Vi har ungdomshold til Sjællands og Danmarksmesterskaber hvert år.

Vi har en trænertrup der består af meget kvalificerede og kompetente trænere. Rigtig mange er forældretrænere (forældre til børn der spiller volley). Det er trænere som selv har spillet volley eller stadig spiller volley. Flere har haft en tilknytning til klubben tidligere og er vendt tilbage når de har fået børn. 

Derudover gør vi et stort arbejde i at rekruttere nogle af de ældre ungdomsspillere til at være trænere.

Vi har meget engagerede forældre. Og det er helt afgørende for at få en klubben til at fungere.

 

Farum-Holte Volley - en motionsvolley klub

Har du spillet volley som ung, eller kunne du bare tænke dig at gøre det - er du 30, 40 eller 60 - er du ambitiøs eller kan du bare godt lide at have det sjovt med andre: Så er du kommet til rette sted. Vi har 3 mix hold - et for dig som er begynder, et for dig som er let øvet, og et for dig som er øvet. Og vi har vores bedste volley hold (60+) som giver den gas mindst 3 gange om ugen (obs. man kan godt nøjes med mindre).

 

Farum-Holte Volley - en elite klub

Vores 1. damer spiller i den bedste volleyrække, og har vundet mange mesterskaber gennem årene. Og vi har på vores 3 divisionshold en gruppe meget talentfulde unge piger og drenge på vej.

 

Kodeks for modtagelse af nye spillere i Farum-Holte
  • Kommer der nye spillere til klubben er det alles ansvar at disse modtages med venlighed og imødekommenhed.
  • Det betyder at alle på og omkring holdet (trænere, spillere m.m.) giver hånd og præsenterer sig.
  • Nye spillere skal have meget opmærksomhed og hjælp – ting der for ”de gamle” virker indlysende, f.eks. hvor er omklædningsrummet, hvornår må man drikke vand, hvad er line-up, osv. kan være helt nyt og ukendt for en der aldrig har spillet volley.
  • Det er ligeledes i alles interesse, at nye spillere for så gode muligheder som muligt, for at blive bedre hurtigt – det er både sjovest for den nye og for hele holdet – derfor tilbyd hele tiden din hjælp, kom med gode råd, spil med vedkommende, osv.
  • Det samme gør sig gældende i forhold til sociale tiltag, inviter den nye spiller med ud, hvis holdet laver et arrangement ude for volleyregi.
  • Kommer der nye unge ind i hallen – er det ligeledes alles ansvar at spørge ind til hvem de er og om de vil være med og finde ud af hvilken træner / hold vedkommende hører til. Er det ”bare” en tilskuer, kæreste, ven m.m. har vi vist at vi er åbne og imødekommende!
  • Husk på at du engang selv var ny og helt grøn i klubben!